Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012


Ενόχληση και προβληματισμός του Αλαφούζου

Η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου ξεκαθάρισε το σημείο του ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας στο οποίο υπάρχει παραπληροφόρηση, ενώ έντονος είναι ο προβληματισμός του προέδρου της Συμμαχίας για τις διαρροές.




Το πρωί της Τρίτης με ένα του.. τιτίβισμα ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε λόγο για παραπληροφόρηση αναφερόμενος σε δημοσίευμα της "SportDay".
Το σημείο του άρθρου το οποίο δημοσιεύεται στη συγκεκριμένη εφημερίδα και αφορά πράγματα τα οποία φέρεται να είπε ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ και αποτελούν κομμάτι της παραπληροφόρησης είναι το θέμα της Λεωφόρου. Συγκεκριμένα, η πλευρά Αλαφούζου ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν ειπώθηκε ότι η ομάδα θα παραμείνει στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για τρία χρόνια και μετά θα πάει στο Βοτανικό.
Μάλιστα, εξέφραζαν την απορία τους πως θα μπορούσε να ειπωθεί κάτι τέτοιο από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ από τη στιγμή που δεν υπάρχει ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα για το γήπεδο στον Βοτανικό.
Θέμα εμπιστοσύνης
Την ίδια ώρα είναι ξεκάθαρο πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει θέμα εμπιστοσύνης με μέλη του Δ.Σ. της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας".
Αυτό συμβαίνει λόγω των διαρροών που υπάρχουν από τα Δ.Σ. του Σωματείου. Παράλληλα, επιθυμεί να αποφεύγονται οι αυθαίρετες ερμηνείες των λεγομένων του. Η συνεδρίαση της Δευτέρας είχε πολύ μεγάλη ένταση και πολλές φορές ο Αλαφούζος έφτασε σε οριακό σημείο στη διάρκειά της.
Από εδώ και πέρα, προκειμένου να αποφεύγετε η παραπληροφόρηση, την επόμενη των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου θα βγαίνουν τα πρακτικά στη δημοσιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου