Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Μακάμπι-Παο

16:47 Το γήπεδο δεν έχει γεμίσει ακόμα... Οι οπαδοί της Μακάμπι  αυξάνονται... Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν τις φωνές τους και αυτοί της Μακάμπι για να τους ξεπεράσουν... έχουν καραμούζες!
16:48 Όταν φωνάζουν πάντως τα συνθήματα τους μοιάζουν τόσο με αυτά του Παναθηναϊκού, που ουσιαστικά δίνουν πάσα στους πράσινους. Η μάχη της εξέδρας ξεκίνησε. Πράσινοι - Κίτρινοι 1-0 (οι καραμούζες δεν μετράνε)
16:50 Μετά το γνωστό σύνθημα για αναπαραγωγή στην Σιένα στα Ιταλικά (αυτό που μοιάζει με τον Βαμβακούλα...) έχουμε και το "Αει... μπιμπ Μακάμπι". Οι Ισραηλινοί άργησαν λίγο να το καταλάβουν. Μετά ξεκίνησαν οι καραμούζες.
16:58 Και η Μακάμπι στο παρκέ. Στις εξέδρες έχει αρχίσει και γίνεται πανικός... Οι πράσινοι έχουν κερδίσει ως τώρα σαφέστατα την μάχη... Πλέον ούτε οι καραμούζες μπορούν να τους υπεκαλύψουν... Τις έβαλαν στις... τσέπες τους, οι Ισραηλινοί...
16:51 Η κούπα είναι στο παρκέ... Το ίδιο και οι παίκτες του Παναθηναϊκού που αποθεώνονται.
16:52 Ανάμεσα στους πράσινους οπαδούς υπάρχουν και αρκετοί παίκτες, από άλλες ομάδες. Ο Μάντζαρης, ο Παππάς είναι μερικοί από αυτούς. Η Μακάμπι ακόμα δεν έχει κάνει την εμφάνιση της.
17:05 "Η διαδρομή στο τέλος της. Οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πάρουμε. Οφείλουμε να το απολαύσουμε. Είμαστε καλά και αισιοδοξούμε. Είτε τότε που έπαιζα είτε τώρα το άγχος είναι το ίδιο. Απλά όταν έπαιζα είχα άγχος μέχρι να αρχίσει το ματς, τώρα έχω συνέχεια", τάδε έφη Φραγκίσκος Αλβέρτης...

Με σημαίες και κασκόλ ο κόσμος του Τριφυλλιού ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδο για να αποθεώσει τους πράσινους

 

17:07 "Αυτά τα παιχνίδια είναι ο λόγος που παίζουμε μπάσκετ. Είναι ματς για πρωταθλητές. Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω και πάλι σ' ένα τέτοιο ματς. Το ματς θα κριθεί στην ποιότητα των παικτών και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα χρόνια μαζί. Ο Ομπράντοβιτς αποτελεί εγγύηση. Νομίζω ότι το ματς είναι του Παναθηναϊκού, είναι ένα παιχνίδι τακτικής και εκεί υπάρχει ο Ομπράντοβιτς", συμπλήρωσε ο Ντούσαν Σάκοτα.
17:10 "Θεωρητικά και ουσιαστικά δεν πρέπει να χάσουμε πολλές κατοχές. Θέλουμε να τρέξουμε και πολύ", τάδε έφη Δημήτρης Ιτούδης...
17:15 Ένα τέταρτο πριν το ματς... Σε λίγο θα αρχίσει το ματς... Οι κίτρινοι οπαδοί έχουν πολλαπλασιαστεί και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είναι εμφανές πάντως ότι οι οπαδοί της Σιένα έχουν μοιράσει τα εισιτήρια τους σε Παναθηναϊκούς και Ισραηλινούς. Έτσι ενώ στην μία πλευρά κάθονται μισοί μισοί, στην άλλη πλευρά είναι διασκορπισμένοι... Το μόνο που δεν θα βρεις εδώ είναι... οπαδοί της Ρεάλ!
17:17 Στο πλευρό του Παναθηναϊκού βρίσκεται και ο γνωστός τραγουδιστής, Θάνος Πετρέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου