Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Από το κακό στο χειρότερο ο Παναθηναϊκός


η χαρά όλων των φίλων του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου από τον Εξάστερο, σκιάζει η νέα αγωνιστική αποτυχία του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπου η εικόνα δείχνει μη αναστρέψιμη.

"Καλά που έχουμε και το μπάσκετ πάλι φέτος", μονολογούσαν όσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στήθηκαν στις οθόνες τους μετά το θρίαμβο της Βαρκελώνης, για να παρακολουθήσουν και τον αγώνα των πρασίνων στην Τούμπα.
Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός ξεκίνησε τα πλέι-οφ, όπως ακριβώς τελείωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι κακές εμφανίσεις συνεχίστηκαν και στην έδρα του ΠΑΟΚ και πλέον το Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζει να απομακρύνεται. Βαθμολογικά η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει μείνει πίσω (μόλις ένα πόντο προπορεύεται η ΑΕΚ), αλλά με τέτοια εικόνα κανείς δεν μπορεί να είναι αισιόδοξος.
Το χειρότερο από όλα είναι πως δεν υπάρχει η παραμικρή βελτίωση. Οι παίκτες λένε μεταξύ τους πριν από κάθε ματς ότι πρέπει να συνέλθουμε και να γίνουμε καλύτεροι, αλλά το αποτέλεσμα στο γήπεδο δεν του δικαιώνει.
Ευθύνες προφανώς υπάρχουν πια και στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος δεν μπορεί να... αφυπνίσει τους παίκτες τους και ο κίνδυνος να χαθεί ακόμα και ο τελευταίος ελάχιστος στόχος, αυτός του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ορατός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου