Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Θ. Γιαννακόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει ακέφαλος"


Θ. Γιαννακόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει ακέφαλος"

Το γεγονός ότι και ο ίδιος έχει κουραστεί, όπως ο αδερφός του Παύλος, και θα ήθελε ένα νέο πρόσωπο να αναλαάβει τον Παναθηναϊκό παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος όμως ξεκαθάρισε ότι η πράσινη ΚΑΕ δεν θα μείνει ακέφαλη.


Όπως επεσήμανε μιλώντας στον Sentra 103,3: «Πράγματι έχουμε κουραστεί, κρατάμε δεκαετίες το τιμόνι, μακάρι να βρεθεί ένας καλός Παναθηναϊκός και να συνεχίσει αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Δεν θα μείνει ο Παναθηναϊκός ακέφαλος αλλά θέλω να ελπίζω ότι μέσα στα εκατομμύρια των φίλων του Παναθηναϊκού θα βρεθούν και ορισμένοι που θα μπορούν να σηκώσουν το βάρος. Είναι μία αλήθεια που δεν μπορεί να παραγνωρίσει κανείς. Να είσαστε σίγουροι ότι οι Γιαννακόπουλοι, αν χρειαστεί, θα ξανακάνουν το καθήκον τους απέναντι στον Παναθηναϊκό και στην παναθηναϊκή ιδέα».
Και πρόσθεσε: «Τον Παναθηναϊκό τον έχουμε στην καρδιά μας και όχι στην τσέπη μας. Είμαστε ολόκληρες δεκαετίες και αυτό που μετράει είναι το μεγάλο πάθος και η αγάπη. Αυτό δεν οφείλεται μόνο σε εμάς σαν διοίκηση. Μεγάλο μερίδιο ανήκει στον κόσμο του Παναθηναϊκού που μας συμπαραστέκεται».
Οσον αφορά την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού τίτλου, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ υπογράμμισε: «Το πιο γλυκό είναι πάντοτε το πρώτο, αλλά και το τελευταίο. Εμείς έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις ευτυχισμένοι που βάλαμε το 6ο ευρωπαϊκό στην τροπαιοθήκη μας και κάνουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού υπερήφανο. Είναι μεγάλος άθλος μία ελληνική ομάδα να έχει πάρει 6 ευρωπαϊκά τρόπαια.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε κάνει τον Παναθηναϊκό οικογένεια, Παίκτες, προπονητές και φίλαθλοι είμαστε ενωμένοι. Αυτό το πράγμα δεν χτίστηκε τυχαία, αλλά με πολύ κόπο και δάκρυα καμιά φορά. Ο κόσμος πρέπει να είναι υπερήφανος που ακολουθεί την παναθηναϊκή ιδέα».
Όσον αφορά τη διάκριση των ρόλων μέσα στην ομάδα και το ποιος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αυτής της επιτυχίας, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Εμείς είμαστε τα αφεντικά έξω από τα αποδυτήρια και ο προπονητής μέσα σε αυτά. Αυτή τη χημεία έχει δώσει τη δυνατότητα να γίνει αυτό το οικοδόμημα του Παναθηναϊκού και να το χαίρονται όλοι οι φίλοι του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου